Frieda's Easy - Just What The Frieda Ordered.

Satsa nu till hösten

Det kan vara värt att satsa lite extra nu innan hösten kommer igång, nu vill man få lite extra skjuts till affärerna så att det ska gå bra och bli ännu bättre än förra året. Så vad är bättre att att ge det en liten skjuts med lite ny marknadsföring från smarter marketing som gärna hjälper till med det jobbet.

Då blir det lite ny energi

Ja det är viktigt att det är lite mer och ny energi som kommer in i företaget och det är viktigt att dom som jobbar känner att det är ny energi på jobbet. Så då är det ett jätte bra sätt att göra det på. Man kan alltid kolla och se vad det är för något som man behöver jobba lite extra på under hösten och så satsar man på det.
Att få liten marknadsföring brukar oftast ge den lite extra skjutsen som behövs för att det ska bli någon förändring. Lite nya kunder och mer affärer det är ju det man vill åt. Så då är det toppen att satsa på det när alla kommer tillbaka från semestern med lite ny energi och vill kämpa på och få mer gjort. Så det kan verkligen vara något som man kan tänka på nu när hösten är på ingång och personalen börjar komma tillbaka.

Ge dom en uppgift som är rolig att ta idag i och ge dom den energin som dom behöver för att kunna göra bra ifrån sig. Då kommer företaget att blomstra och det kommer kännas roligare. Så det är ett tips nu inför hösten som är på ingång. Att satsa så att det blir så pass bra som det bara går att få det. Och det ska nog gå jättebra.

Ge personalen det förtroendet som dom behöver för att göra bra ifrån sig.